Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
TRAGÉDIA! Holtan Találták meg ZSOLTIT, egyetlen kisfiunkat, aki csak egy üdítőért indult a boltba, de soha nem ért haza! Keressük a tettest!
2018. március 12. írta: Nebaszd

TRAGÉDIA! Holtan Találták meg ZSOLTIT, egyetlen kisfiunkat, aki csak egy üdítőért indult a boltba, de soha nem ért haza! Keressük a tettest!

Felemészt a fájdalom, hogy mi történt vele! ANYAKÉNT KÖNYÖRGÖM, SEGÍTSETEK EGY MEGOSZTÁSSAL! 

1_1.png

Egyenruhások és rendőrségi szalag jelezte annak a helyszínét, ahol egy holttest került elő Jászberényben. Az eddig azonosítatlan hullára a városban lévő kőhídnál, a Zagyva belterületén bukkantak rá, mindössze néhány száz méterre attól az üzlettől, ahol január 6-án utoljára látták S. Zsoltot (17). 

Vettek mintát tőlem, hogy el tudják végezni a DNS-vizsgálatot – tudtuk meg telefonon az eltűnt fiú édesanyjától, aki az utolsó pillanatig reménykedik abban, hogy nem gyermeke földi maradványai kerültek elő. 

– A rendőrök annyit mondtak nekem, hogy a ruházata stimmel, de nem nézhettem meg a holttestet, sem a ruháját – tette hozzá értetlenül és szívszakadva Zsolt édesanyja. 

A fiatal egyébként üdítőitalért indult a boltba eltűnése napján, haza azonban már nem érkezett. Keresése szinte azonnal megkezdődött, sajnos eredménytelenül. 

A rendőrség mindössze annyit árult, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a halálesetet. Valószínűsíthetőleg gyilkosság áldozata lett Zsolt, de pontos megerősítést ezeddig nem közölt a rendőrség. 

Kérünk szépen minden segítőkész embert, segítsen Suki Zsolt édesanyjának kideríteni mi történhetett egyetlen fiával! Minden megosztás számít! Köszönjük a család nevében is! 

süti beállítások módosítása