Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A barátnője csak akkor költözik össze vele ha megszabadul kutyájától
2018. február 19. írta: Nebaszd

A barátnője csak akkor költözik össze vele ha megszabadul kutyájától

Az a fiatalember, aki Getzennek néven a Redditen írt, átgondolta ezt a szörnyű választást és az alábbi hirdetést jelentette meg:

A barátnőm nem szereti Mollyt, a kutyámat. Ezért hamarosan új otthont kell neki találnom. Jó családból való, és négy éve van velem. Szeret játszani. De nem nagyon sportos. Hosszú hajjal rendelkezik, ami sok törődést igényel, különösen a körmei; de szereti ha ápolják őket. Az éjjeleket ébren tölti, nem áll be a szája, de alszik, amikor dolgozom.

Csak a legjobb minőségű és legdrágább ételeket eszi meg. SOHA nem fog üdvözölni az ajtónál egy kemény nap után, és nem fog feltétel nélkül támogatni, ha nehéz időszakon mész keresztül. Nem harap, de nagyon agresszív lehet!

Tehát? Érdekel-e valakit a 30 éves barátnőm, aki önző és gonosz is? Gyere és vidd el! A kutyám és én a lehető legrövidebb időn belül szeretnék tőle megválni.”

Ez sokat mond a fiatalember döntéséről! Ő döntött így és közzétette a hirdetését. A történetből nem derül ki, hogy a barátnő új otthont talált-e, vagy sem. De talán sikerült átgondonia az igényeit.

101.jpg

süti beállítások módosítása