Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A Tv bemondó minden nap sminket visel, hogy elrejtse az igazságot
2018. március 12. írta: Nebaszd

A Tv bemondó minden nap sminket visel, hogy elrejtse az igazságot

Ha egy művésznek vagy újságírónak kirívó a megjelenése, az megnehezítheti egy számára az álmai beteljesülését. Talán ezért vannak olyanok, akik “trükköket” alkalmaznak.

Lee Thomas pontosan egy ilyen ember. De nincs mindenki tisztában azzal, hogy ez a bemondó miken megy keresztül minden egyes alkalommal, mielőtt adásba kerül.

 2.png

Amikor Lee Thomas felfedezte az első fehér foltokat a bőrén, futott, és megmutassa az anyjának. Az édesanyja azt mondta neki, hogy ez valószínűleg a stressz tünete.

De ahogy telt az idő, a bőre elszíneződése megmaradt.

Egy nap, miközben Lee haját vágták, a fodrász rámutatott, hogy vannak foltok a feje tetején és hátul is. Hamarosan felismerte állapotának súlyosságát, és végül úgy döntött, hogy orvoshoz fordul.

A szakemberek megvizsgálták a bőrét és megállapították: Lee vitiligoban szenved. Akkor még csak 25 éves volt.

A világon 65 millió ember szenved vitigoban. Akkor fordul elő vitiligo, ha a melanint termelő sejtek elpusztulnak vagy képtelenné válnak melanin előállítására, ez lassan növekvő, szabálytalan alakú fehér foltokat eredményezhet a bőrön.

1.png

“Az emberek arrébb álltak mellőlem a liftben, a gyerekek megijedtek, amikor megláttak, és az emberek csak bámultak.” mondta Lee a TLC-nek.

De a betegsége nem csak a személyes életét érintette. Ez megnehezítette a dolgokat a munkahelyén is. A Fox 2 News televíziós bemondójaként tudta, hogy a megjelenése nagyon fontos.

De ahelyett, hogy ez elbátortalanította volna és feladta volna a bőrbetegsége miatt, megoldásokat keresett. Erős sminkhez folyamodott.

3.png

süti beállítások módosítása